Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στο νομό


Δελτίο τύπου
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Προκηρύσσοντας τις εκλογές για τις 6 Μάη, ο Παπαδήμος, ο εντολοδόχος της Τρόικας των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ και του κεφαλαίου, υπογράμμισε ότι δεν θα «χαλαρώσουν» οι επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους και τη νεολαία. Ουσιαστικά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει το νέο Μεσοπρόθεσμο τον Ιούνη με νέες θυσίες, χαράτσια, απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε αγώνα για μια άλλη κοινωνική και πολιτική πορεία, με τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια των εργαζομένων και άρα της κοινωνικής πλειοψηφίας. Για ένα νέο κομμουνισμό, μια νέα εποχή συλλογικής ζωής, κοινοκτημοσύνης, δημιουργικής εργασίας και πολιτιστικής άνθησης. Με αυτό το πλαίσιο στόχων ζητά αποφασιστικά τη λαϊκή ψήφο. Παράλληλα, καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να μην χαλαρώσουν την αντίσταση ούτε ένα λεπτό, συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας τους αγώνες με κορυφαίο σταθμό την Εργατική Πρωτομαγιά.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα στις βουλευτικές εκλογές. Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελούνται από προσωπικότητες της Αριστεράς, αγωνίστριες και αγωνιστές των κινημάτων, συνδικαλίστριες και συνδικαλιστές, νέους, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, μέλη του κινήματος “Δεν πληρώνω”, άνθρωποι που πρωτοστάτησαν στο εργατικό κίνημα και το κίνημα των πλατειών σε όλη την Ελλάδα.
Χρειάζεται να δώσουμε τη μάχη για νικήσει η ελπίδα, να ανοίξει ένας άλλος δρόμος, για την ανατροπή κάθε επίδοξου διαχειριστή της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, τη διαγραφή του χρέους την αποδέσμευση από ευρώ-ΕΕ, το πέρασμα των τραπεζών στο δημόσιο με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο, την απαγόρευση των απολύσεων και την αναδιανομή του πλούτου. Να μην επιτρέψουμε λοιπόν να έρθουν ξανά ενισχυμένα τα κόμματα του κεφαλαίου για να συγκυβερνήσουν προχωρώντας στις επιθέσεις. Ούτε να επικρατήσουν οι αυταπάτες ότι μπορεί η αριστερά να διαχειριστεί με δικιά της κυβέρνησης αυτό το άθλιο σύστημα. Δεν θα τους αφήσουμε να φορτώσουν στις πλάτες μας τη μαζική ανεργία, τη φτώχεια, τις απολύσεις, την υπονόμευση των δημοκρατικών ελευθεριών, το ψέμα ότι τάχα για όλα φταίνε οι μετανάστες. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ,  η αντίσταση με στόχο την  απλή επιβίωση, δένεται άρρηκτα με την επανάσταση με στόχο την αξιοβίωτη ζωή, τη δημιουργία και την  ελευθερία.
Υποψήφιοι Νομού Ηρακλείου:
  1. Αντωνίου Αντωνία, Μηχανικός ΤΕ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  2. Βαλαής Νικόλαος, Οδοντίατρος
  3. Βλαχάκης Κωνσταντίνος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  4. Γκούβας Χαράλαμπος, Γεωλόγος
  5. Μυρσινιάς Βασίλης, Φοιτητής
  6. Παπακανάκης Νίκος, Αγρότης
  7. Σταματάκης Άρης, Συγγραφέας, τ. Επιθεωρητής Υπ.Οικ.
  8. Στριλυγκάς Βασίλης, Μηχανικός,
  9. Τρούλη Αντιγόνη, Εκπαιδευτικός
  10. Χαιρέτη Ειρήνη, Εκπαιδευτικός
  11. Χαριτάκης Θωμάς, Μηχανικός ΤΕ, άνεργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου